Ananas ekspres (2008)

Pineapple Express (Originalni naziv)

komedija kriminalistički

Diler travom i njegov najverniji klijent se nađu u begu pred opasnim kriminalcem

 
Režija: David Gordon Green
Scenarij: Seth Rogen, Evan Goldberg
Uloge: Seth Rogen, James Franco, Danny R. McBride, Kevin Corrigan

Filmografija

Ove jeseni, ekipa koja nam je predstavila nezaboravnu komediju "Superbad", ponovo se udružuje u akcionoj komediji "Pineaplle Express". U glavnim su ulogama Set Rogen i Džejms Franko, koji su jedno vreme sarađivali na hit seriji "Freeks & Geeks".

Lenčina Dejl Denton (Rogen) ima samo jedan razlog zašto posećuje svog jednako lenog dilera Saula Silvera (Franko): kako bi kupio travu, tačnije teško dostupnu novu sortu nazvanu "Pineapple Express". No, kada Dejl postane jedini svedok ubistvu koje počine pokvarena policajka (Perez) i najopasniji narko bos u gradu (Kol), hvata ga panika i na mestu zločina mu ispada paketić "Pineapple Expressa".
 
Sada Dejl ima još jedan razlog zbog kojeg posećuje Saula: kako bi saznao da li je ta trava toliko teško dostupna da bi mu se preko nje moglo ući u trag. I ispada da jeste. Dok Dejl i Saul beže pokušavajući spasiti živote, ubrzo otkrivaju da nisu paranoični od previše trave; za petama im se zaista nalaze gangsteri koji ih pokušavaju ubiti na najbrži mogući način. Ukrcajte se na "Pineapple Express".

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >