Pesma za tebe (2007)

Music and Lyrics (Originalni naziv)

komedija muzika romantika

Bivša pop zvezda i njegova pomoćnica otkrivaju čari muzike i ljubavi

 
Režija: Marc Lawrence
Scenarij: Marc Lawrence
Uloge: Hugh Grant, Scott Porter, Drew Barrymore, Zak Orth, Brooke Tansley, ...

Filmografija

Hju Grant glumi nekadašnju pop-zvezdu iz osamdesetih godina koji dobija priliku za povratak na scenu, a Dru Barimor njegovu dosetljivu devojku za zalevanje cveća koja ima talenta za pisanje stihova. Mark Lorens je scenarista i reditelj filma, poznat po scenariju za film „Miss Congeniality“ i scenariju i režiji filma „Two Weeks Notice“.

Aleks Flečer (Grant) sada peva samo na koncertima starih zvezda na lokalnim sajmovima i u zabavnim parkovima. Harizmatični i talentovani muzičar dobija priliku za povratak na scenu kada ga mlada kraljica popa, Kora Korman (Hejli Benet), pozove da za nju napiše melodiju i izvede je u duetu s njom, ali problem je što Aleks već godinama nije napisao pesmu; nikad i nije pisao stihove...A mora nešto smisliti u roku od nekoliko dana.

Na scenu stupa Sofi Fišer, (Barimor), Aleksova dosetljiva devojka za biljke, čiji se smisao za reči  dopunjava s njegovim smislom za muziku. Ona se oporavlja od loše veze sa sada slavnim romanopiscem Sloanom Kejtsom (Kembel Skot--Duma) i ne želi sarađivati ni sa kim, posebno ne sa Aleksom, koji se ionako boji veza. Sad se Aleks i Sofi moraju suočiti sa svojim strahovima  - i muzikom - kako bi našli ljubav i proslavili se, što oboje zaslužuju.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >