Moja super bivša (2006)

My Super Ex-Girlfriend (Originalni naziv)

komedija romantika kriminalistički sf

Metima problema sa bivšom devojkom, koja je, na njegovu žalost, superjunak

 
Režija: Ivan Reitman
Scenarij: Don Payne
Uloge: Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Rainn Wilson, Eddie Izzard

Filmografija

Prekid je uvek težak, a ponekad može da bude i prilično opasan. U komediji Ivana Rajtmana Moja Super Bivša, za koju je scenario napisao Don Pejn, obični muškarac pokušava da izvučei živu glavu nakon prekida sa bivšom devojkom, superjunakom G-Girl.

Met Sonders (Luk Vilson) tražio je ljubav svog života i kada je sreo Dženi Džonson (Uma Turman) pomislio je da ju je konačno pronašao. No izgleda da je pronašao nevolju svog života jer Dženi nikako nije obična devojka. Iako izgleda kao devojka iz komšiluka, Dženi je superjunak i posvećena je borbi protiv zločina. Mada neuništiva, Dženi je prilično nesigurna u sebe, što se vidi iz njenih ljubomornih i posesivnih ispada kada upozna Metovu koleginicu Henu (Ana Faris). Zbog te njene reakcije i na nagovor najboljeg prijatelja, Vona Hejga (Rejn Vilson), Met odluči da okonča vezu.

Iz rediteljskih ruku Ivana Rajtmana, od kog smo navikli da gledamo luckaste filmove ("Istrebljivači duhova“, "Blizanci“, "Policajac iz obdaništa“), dolazi  još jedna opuštena komedija, čiji scenario već na startu - šta bi se dogodilo kada bismo hteli da prekinemo sa superjunakom koji ne želi da okonča vezu sa nama - izgleda kao san svakog filmaša koji mašta o originalnoj zamisli i konceptu po kom će da snimi film. Scenario pripada Donu Pejnu, koji stoji iza jednog od najpopularnijih crtića poslednjih dvadesetak godina – "Simpsonovi“, a uloge su podeljene Umi Turman, koja je bila savršen izbor za ulogu neurotičnog superjunaka (setimo se njene uloge Otrovne Ajvi iz "Betmena“), Luku Vilsonu, britanskom stend-ap komičaru Ediju Izardu te Rejnu Vilsonu, kog će prepoznati svi poklonici američke verzije serije "Ured“.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >