Danston u hotelu (1996)

Dunston Checks In (Originalni naziv)

komedija porodični avantura

vanture istreniranog orangutana u luksuznom hotelu

 
Režija: Ken Kwapis
Scenarij: John Hopkins
Uloge: Jason Alexander, Faye Dunaway, Eric Lloyd, Rupert Everett, Graham Sack, ...

Filmografija

Komedija "Danston u hotelu" šaljiva je filmska fantazija o životu u velikom hotelu metropole, gde stvari krenu po zlu kada pristigne neočekivani životinjski gost. Film će posebno biti simpatičan mlađim gledaocima koji će uživati u avanturama nestašnog majmuna i jurnjavi po hotelskim sobama. Okruženje velikog hotela predstavlja odličnu scenografiju za komičnu igru u kojoj će dva dečaka, koji su do tada živeli u dosadi, uz pomoć dlakavog prijatelja napokon na pravi način uživati u svom detinjstvu.

Dnston je pravi Indijana Džons među majmunima, a u hotelu "Madžestik" u kom je odseo, u očima gostiju izgledaće kao King Kong koji pred sobom sve ruši i uništava.

"Madžestik" je luksuzni hotel sa pet zvezdica, a njegov menadžer Robert Grant (Džejson Aleksander) predan je u nameri da svi njegovi gosti budu na vreme usluženi i zadovoljni. Međutim, njegovi sinovi Brajan (Grem Sak) i Kajl (Erik Lojd) pravi su nevaljalci. Robert, na radost svoje hladne i proračunate šefice gđe. Dubrov (Fej Danavej), otkriva da bi njegov hotel mogao da dobije šestu zvezdicu ako inspektor, koji će pod maskom gosta odsesti u hotelu, pozitivno oceni hotel. Tada se kao gosti prijavljuju lord Ratlidž (Rupert Everet) i njegov dobro istrenirani orangutan Danston. Lukavi i iznad svega smešan majmun Danston, koji je treniran da bude kradljivac dragulja, pokušava da pobegne od kriminalnog života uz pomoć nestašnih Kajla i Brajana. U neverovatnoj zbrci njih trojica će možda uništiti šanse hotela da dobije još jednu zvezdicu i naterati njegovog menadžera u ludilo.

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >