Moćni rendžeri (1995)

Mighty Morphin Power Rangers: The Movie (Originalni naziv)

akcija avantura sf

Moćni rendžeri moraju da spasu čovečanstvo i odbrane svet od zlog Ivana Groznog

 
Režija: Bryan Spicer
Scenarij: John Kamps, Arne Olsen
Uloge: Karan Ashley, Johnny Yong Bosch, Steve Cardenas, Jason David Frank, ...

Filmografija

Ova akciona avantura je uzbudljiv filmski dodatak seriji koja je osvojila mnoga dečija srca širom sveta. Moćni rendžeri za mnoge su više od puke zabave jer likovi iz filma ukazuju na neke važne životne vrednosti s kojima se mališani pred ekranima mogu poistovetiti. Filmska verzija donosi nam uzbudljive i nikad viđene Moćni rendžeri uniforme, specijalne efekte i čudovišta koja su toliko strašna da ih jednostavno poželite istući i uništiti.

 Čovečanstvo je napadnuto, a Moćni rendžeri moraju odbraniti svet od zlog Ivana Groznog i pritom nadmašiti svoje zavidne borilačke sposobnosti da bi pobedili u nemilosrdnoj bitci koja ostavlja bez daha. Opasna zla sila zapoveda neverovatno moćnom vojskom i preti građanima Angel Grova.

S podlim planom da zavlada svetom, Ivan Grozni, ispušta goleme količine otrovne sline. Jedina sila koja ga može zaustaviti su Moćni rendžeri. Držeći sudbinu sveta u svojim rukama, Moćni rendžeri bore se u najvećoj svojoj bitci protiv ljubičastog i želatinastog demona. Junaci će se morati suočiti i sa mogućim gubitkom svoga mentora Zordona.

Nakon što podli Ivan uništi njihov komandni centar, Rendžeri moraju steći još veće moći kako bi spasili Zordona i svet. Uz pomoć neverovatno lepe ratnice Dulse, uče drevnu borilačku veštinu Ninjettie kojom se postiže jedinstvo uma, tela i duha. S novostečenim moćima, spremni su se suprotstaviti Ivanu.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >