Fakultet straha (1998)

The Faculty (Originalni naziv)

triler horror sf

Učenici srednje škole otkriju da su im profesori vanzemaljci

 
Režija: Robert Rodriguez
Scenarij: David Wechter, Bruce Kimmel
Uloge: Jordana Brewster, Clea DuVall, Laura Harris, Josh Hartnett, Shawn Hatosy, ...

Filmografija

Grupica učenika primeti čudno ponašanje svojih profesora ali nemaju dokaza. Jednoga dana budu svedoci vanzemaljskoj aktivnosti i saznaju da se širi vanzemaljska infekcija. Kako bi spasli školu, gradić a možda i svet od vanzemaljskog širenja odluče da se suprotstave svojim profesorima.

Nekolicina učenika srednje škole Herrington sumnja da su im profesore zaposeli vanzemaljci. Casey i Delilah započinju istragu, ali ono što otkriju je veoma šokantno. Krijući se u ormaru u garderobi, vide kako dvoje profesora dave medicinsku sestru.

U šoku su, ali uspevaju da  pobegnu. Nekoliko trenutaka kasnije medicinska sestra deluje živa, ali nekako drukčija, baš kao i svi profesori i većina učenika. Čini se da samo Casey, Delilah i četvoro drugih učenika sumnjaju na nešto.

Profesor hemije napokon nađe dokaz o vanzemaljskoj infekciji i objasni im kako će ubiti zaražene ljude. U očajničkom pokušaju da spase školu, gradić, a možda i čitav svet, njih dvoje se udruže s dilerom droge Zekeom, sportskom zvezdom Stanom i novopridošlom lepoticom Marybeth.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >