Kako se Stela vratila u formu (1998)

HOW STELLA GOT HER GROOVE BACK (Originalni naziv)

komedija romantika

Priča o 40-godišnjoj brokerici i samohranoj majci koja se zaljubljuje u privlačnog mladića

 
Režija: Kevin Rodney Sullivan
Scenarij: Terry McMillan
Uloge: Angela Bassett, Whoopi Goldberg, Taye Diggs, Regina King, ...

Filmografija

Došlo je vreme da nešto iz temelja potrese život četrdesetogodišnje brokerice Stele. Put za Jamajku osvežit će samohranu majku, ali je i dovesti u neprilike kada se zaljubi u dvadesetogodišnjeg muškarca...

Stela (Angela Basset) u svojim je četrdesetima i čini se da ima sve što želi; izvrstan posao kao moćna i dobro plaćena burzovna mešetarka, prekrasan dom sa prelepim pogledom na San Francisko i pametnog sina. Ona je predana samohrana majka te odana sestra i prijateljica. No izgubila je draž življenja i zaboravila na zabavu pa joj se život sve više čini kao ponavljanje istoga. Stelina živahna prijateljica Delila (Whopi Goldberg) ima lek koji se ne može odbiti. Predloži Steli odmor na zlatnim peščanim plažama Jamajke, gde slobodno može zaboraviti na posao i svoje dnevne obaveze, svoje sestre i ulogu savršene majke. Ugodno okruženje na kraju donosi rezultate jer Stela je upoznala privlačnog Jamajčanina Vinstona (Taye Diggs). Uz to što je zgodan, Vinston je inteligentan, seksi, nežan, šarmantan i lud za Stelom. Nešto što se činilo kao površna letnja avantura, počinje biti duboka povezanost dvoje ljudi opčinjenih jedno drugim. Postoji samo jedan problem, a za nju, kao i za sve ostale koji je okružuju, on je velik: Vinston ima samo dvadeset godina.

Iz ljubavne igre dvoje glumaca izići će mnogo šaljivih i dirljivih trenutaka koji će sigurno na gledatelje delovati odmorno, a za neke i dobno revitalizirajuće.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >