Ostin Pauers: Tajanstveni tajni agent (1997)

Austin Powers: International Man Of Mystery (Originalni naziv)

akcija komedija avantura

M. Majers u ulozi odmrznutog pohotnog agenta koji spašava svet od zloglasnog dr. Evila

 
Režija: Jay Roach
Scenarij: Mike Myers
Uloge: Mike Myers, Elizabeth Hurley, Michael York, Mimi Rogers, Robert Wagner, ...

Filmografija

Nastavljajući se na tradiciju velikog Mela Bruksa, genijalni Majk Majers ("Studio 54", "Vejnov svet") "okomio" se na seriju filmova o Džejmsu Bondu – i to sa izvrsnim rezultatima. Šašavi agent Ostin Pauers osvojio je srca gledaoca širom sveta spajanjem inteligentnih gegova sa mnoštvom akcije, ali i fenomenalnom glumačkom postavom. Seksipilna Elizabet Harli ("Serving Sara", "Putnik 57") odvlači pažnju glumom, ali i erotičnom pojavom, a veteran Majkl Jork ("Žena musketar"), ponovo oduševljava kvalitetnim nastupom...

Ostin Pauers: najbolji odmrznuti agent na svetu! Dlakavih prsa i čudnovatog naglaska, ovaj je agent, iako lansiran iz slobodoumnih šezdesetih u konzervativne devedesete,  jednako uspešan u privođenju negativaca pravdi!

 
London, kasne šezdesete prošlog veka. Ostin Pauers (Majk Majers) je najuspešniji tajni agent Njenog Veličanstva i pobornik slobodne razmene seksualnih partnera. Njegov najveći neprijatelj je megalomanski dr. Evil (Majk Majers), čije pokušaje osvajanja sveta Ostin rešava sa lakoćom. Pokušavajući da izbegne izbeći zatorobljeništvo, Evil se zamrznuo i lansirao svoje telo u Zemljinu orbitu, čekajući šansu za osvetu. Uvek revni Ostin takođe se zamrzava, i trideset godina kasnije, rat starih protivnika nastavlja se jednakom žestinom. Ali slobodni seks zamenio je strah od AIDS-a, a mesto verne Ostinove pomoćnice zauzela je njena ćerka, Vanesa (Elizabet Harli). Hoće li pohotni Ostin uhvatiti dr. Evila i pridobiti Vanessinu naklonost?

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >