Udar slobode (1998)

FREEDOM STRIKE (Originalni naziv)

akcija drama

Komandant komandosa sa svojim timom mora da oslobodi nuklearnu bazu zauzetu od terorista

 
Režija: Jerry P. Jacobs
Scenarij: Tony Giglio
Uloge: Michael Dudikoff, Tone Loc, Felicity Waterman, Jay Anthony, Nicolas Coster

Filmografija

Snimljen još 1998. godine, "Udar slobode", sa svojom pričom o opasnim teroristima koji ne prezaju ni od čega, dodatnu snagu i uverljivost ima u današnje vreme, nakon 11. septembra...

Tom Dikson (Majkl Dadikof) je komandant elitne jedinice komandosa, sa besprijekornim nizom izvršenih poslova iza sebe, koja je dobila zadatak tajno se ubaciti u nuklearnu bazu preuzetu od sirijskih terorista koji nameravaju da lansiraju nuklearnu bombu na SAD.
 
Tokom akcije, Dikson i Engleskinja Medi Ris (Felisiti Voterman), takođe članica ekipe, počinju da se zaljubljuju jedno u drugo, što će pokušati da iskoristi poručnik Karbala, teroristički vođa.

Iako su na raspolaganju imali Majkla Dadikofa, jednu od najvećih akcijskih zvezda, reditelji Alan A. Goldstin i Džeri P. Džejkobs nisu se ograničili samo na neprestanu akciju, koja ipak daje osnovno težište filmu, nego su ravnotežu postigli romantičnim osveženjem u vidu veze Dadikofovog i lika prelepe Felisiti Voterman, tako da će u odličnom "Udaru slobode" moći uživati i širi krug gledalaca, a ne samo obožavaoci "žešćih" žanrova.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >