Kako jesti pržene crve (2006)

HOW TO EAT FRIED WORMS (Originalni naziv)

komedija porodični

Bili odluči da se suprostavi nasilniku u njegovoj novoj školi

 
Režija: Bob Dolman
Scenarij: Bob Dolman, Thomas Rockwell
Uloge: Luke Benward, Hallie Kate Eisenberg, Adam Hicks, Austin Rogers, ...

Filmografija

Pridošlica u školi hvata se ukoštac sa školskim nasilnikom i prihvata izazov za koji niko drugi nema petlje u ovoj porodičnoj komediji. Film se temelji na popularnoj knjizi za decu Tomasa Rokvela, Kako jesti pržene gliste. Glume i Tom Kavana, Kimberli Vilijams-Pejzliy i Klint Hauard.

Bili (Benvord) je jedanaestogodišnjak koji se sa roditeljima upravo doselio u novi grad i suočava se sa užasom prvoga dana u školi. Bili ubrzo naleti na školskog nasilnika Džoa (Hiks), koji nađe mamce koje je Bili doneo sa sobom u školu i baci mu ih u lice, pitajući ga jede li crve za ručak. Bili nastoji da se reši Sžoa i kaže da je upravo tako, ali Džo ga izazove da pojede deset crva pred svim učenicima.

Bili prihvati pokladu i postane zvezda među učenicima, kao prvi koji se usudio suprotstaviti Džou. Bili takođe otkrije da se u njega zagledala Erika (Hali Kejt Ajzenberg), zgodna devojčica iz njegovog razreda, ali može li on zaista da pojede te crve, a da ne povrati ručak?

Uz pomoć sada mnogobrojnih prijatelja, Bili se priprema jedući najgore stvari do kojih može da dođe, i dobije neočekivanog saveznika u direktoru Burdoku (Džejms Rebhorn).


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >