Tri posle ponoći (2001)

3 A.M. (Originalni naziv)

triler romantika kriminalistički

Troje taksista odrađujući svoje smene moraju da se nose sa mračnom stranom Njujorka

 
Režija: Lee Davis
Scenarij: Lee Davis
Uloge: Danny Glover, Sarita Choudhury, Michelle Rodriguez, Sergej Trifunovic, ...

Filmografija

Negde u Njujorku. 23.45 je sati. Počinje noćna smena za taksiste "Lejdi Laka". Četvoro taksista izlaze na ulicu. Za Rašu, izbeglicu iz Bosne, ovo veče počinje isto kao i sva prethodna. Međutim, on će ubrzo otkriti da je pobegao od jednog rata da bi se našao u borbi sasvim druge vrste. Za Heršija, nekadašnjeg boksera, ovo veče protiče u znaku patnje zbog sumnji koje ga muče - Herši je, naime, ubeđen da ga devojka Džordžija vara. Pakistancu Singu ova će noć početi nadom, mirnom muzikom, lepim ženama, ali će se završiti u sasvim drugačijem tonu. A Salgado, vatrena pripadnica kulta Santerija, ove

Sudbine vozača taksija povezuje ubistvo nesrećnog Pakistanca Singa, koji postaje 11. žrtva misterioznog serijskog ubice kome su glavne žrtve njujorški taksisti. 
Nakon ubistva kolege Herši, Raša i Salgado počinju da strepe i od noći koja je pred njima i od sudbine koja ih čeka. Herši mora da se suoči sa gubitkom kontrole i gubitkom Džordžije za koju veruje da ga vara. Raša mora da se suoči sa nesrećom koju je izazvao i žrtvom pešakom. A Salgado, koja se boji da će je bezimeni demon doveka proganjati, ove večeri rešava da uzme sudbinu u svoje ruke - strahujući da je njen novi putnik upravo taj demon kog očekuje, ona ga ubija. Kada se vrati kući, shvata da je pravi demon i dalje tu.
U tri ujutru, Raša kupuje avionsku kartu u jednom pravcu za Bosnu i moli Heršija da ga odveze na aerodrom kako bi pobegao od posledica nesreće. Raša će otkriti da je pešak ipak dobro, i mirne savesti se ukrcava na avion i vraća se kući. Herši, živ, zdrav i zahvalan za blagoslove koje život daruje, rešava da zaprosi svoju devojku Džordžiju. Ona oduševljeno pristaje - i otkriva mu da je godinama čekala taj trenutak.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >