Pljačka na granici (1998)

ON THE BORDER (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Džek odluči da opljačka banku u kojoj radi kao obezbeđenje

 
Režija: Bob Misiorowski
Scenarij: Josh Olson, Christopher Harwood
Uloge: Casper Van Dien, Bryan Brown, Daniel Baldwin, Rochelle Swanson, ...

Filmografija

Američko-meksička granica je mesto koje svojom vrelom atmosferom mnoge uspeva da nagna na pogrešan korak, što će nam zorno dočarati akcijska zvezda Kasper Van Dien u napetom trileru "Pljačka na granici". Niskobudžetni televizijski triler "Pljačka na granici", reditelja Boba Misiorovskog manje je poznato, ali zato zabavno filmsko ostvarenje na tragu slavnih novijih noar naslova poput "Red Rock West" ili "Pogrešno skretanje".

Džejk Barns (Kasper Van Dien) radi u obezbeđenju banke jednog teksaškoga gradića, ali mu šef dodeli i zadatak koji nije u oposu u njegovog posla, a to je špijuniranje šefove privlačne supruge. Problem je u tome što je upravo Džek taj tajanstveni ljubavnik kojeg šef konačno želi da uhvati na delu. U celu se situaciju upliće i Dankinja Kristen, koja Džejku predloži krađu nekoliko miliona dolara prljavoga novca namenjenog pranju upravo u Džejkovoj banci.

Džejk se sada nalazi između dve vatre, dve žene od kojih obe žele da budu njegove partnerke u velikoj pljački. Naravno, ni njegov šef, a ni pravi vlasnici novca, neće mu ostaviti previše prostora...


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >