Isterivač đavola (2016)

The Exorcist (Originalni naziv)

triler horror drama

Serija prati dva sveštenika koji se bave slučajem porodice opsednute stravičnim demonima

 
Režija: Jason Ensler, Michael Nankin
Scenarij: Jeremy Slater
Uloge: Alfonso Herrera, Ben Daniels, Hannah Kasulka, Brianne Howey, Kurt Egyiawan

Filmografija

Smatran za najveći horor-film svih vremena, "Isterivač đavola" je srušio sve rekorde u bioskopskim zaradama i broju prestravljenih gledalaca širom sveta. Danas, više od četiri desetleća nakon tog za Oscar nominovanog filma, Isterivač đavola se vraća kao TV serija.

Otac Tomas Ortega novo je lice Katoličke Crkve: napredan je, ambiciozan i saosećajan. Na čelu je male, ali odane župe u predgrađu Chicaga. Ne zna da će se njegov mirni život zauvek promeniti.

Duboko u sirotinjskoj četvrti Mexico Cityja, drugi se sveštenik nađe zarobljen u borbi na život i smrt sa zlom. Otac Marcus Keane savremeni je vitez templar, siroče koje je od malih nogu podizao Vatikan, koji sada ratuje s vatikanskim neprijateljima. Otac Marcus sve je ono što otac Tomas nije: nemilosrdan, grub i posve posvećen svom zadatku – u neprestanom sukobu sa svojim neprijateljem unutar Crkve, ocem Bennettom. 

Uhvaćena između ta dva sveštenika nalazi se porodica Rance koja je član Tomasove župe. Spolja oni su normalna američka porodica, ali u toj kući ništa nije onako kako se čini.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >