Lovci na zločince (1997)

BOUNTY HUNTERS (Originalni naziv)

akcija

Tragajući za odbeglim zločincem lovac na zločince i njegova koleginica se sukobljavaju s

 
Režija: George Erschbamer
Scenarij: George Erschbamer, Jeffrey Barmash
Uloge: Michael Dudikoff, Lisa Howard, Benjamin Ratner, Freddy Andreiuci, ...

Filmografija

Uvek pouzdani Majkl Dadikof uverljivo je portreisao neobičnog lovca na zločince, a njegovu je partnerku odglumila sjajna Liza Hauard. Hauardova je lice koje vam je zacelo poznato od pre - glumila je u sapunici "Dani naših života", seriji "Highlander" te filmovima poput "Rata Rouzovih" i "Mesečina". U tako sjajnom društvu, Majklu Dadikofu nije bilo teško još nas jednom podsetiti zašto je njegovo lice jedno od najomiljenijih pojava na malim ekranima...

Džerzi je neustrašivi lovac na zločince kog iz takta može da izbaci samo jedna osoba: lepa B. B. - njegova koleginica i bivša ljubavnica. Nakon što ovaj eksplozivni tandem dobio isti zadatak, varnice su frcale na sve strane i pre nego se u slučaj uplela mafija.

U potrazi za odbeglim zločincem Izijem (Fredi Andreuči), lovac na zločince Džerzi (Majkl Dadikof) susreće se s najvećim problemom karijere. Na tragu odbeglog kriminalca je i njegova koleginica B. B. (Liza Hauard). Džerzi i B. B. nevoljko udružuju snage i ostaju šokirani nakon što su, uhvativši Izija, u prtljažniku njegovog automobila otkrili devojku koja je svedočila mafijaškom ubistvu. Iznenada su lovci na zločince suočeni s hordom ubilački raspoloženih mafijaša i vremena za lične razmirice više nema. Prva stvar na dnevnom redu je spašavanje života!

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >