Kumovi (2006)

THE GROOMSMEN (Originalni naziv)

komedija drama muzika romantika

Pet prijatelja odluči provesti par dana skupa kako bi proslavili venčanje jednog od njih

 
Režija: Edward Burns
Scenarij: Edward Burns
Uloge: Edward Burns, John Leguizamo, Matthew Lillard, Donal Logue, Jay Mohr, ...

Filmografija

Pet dugogodišnjih prijatelja uživa u nekoliko dana slavljeničkog pijančevanja dok pokušava zaboraviti svoje obaveze odraslih ljudi u ovoj životnoj komediji redatelja, pisca i glumca Edwarda Burnsa.

Paulie (Burns) je tip iz radničke klase sa Long Ajlanda koji je saznao da je njegova dugogodišnja devojka (Brittany Murphy) trudna, te shvati da bi trebao ispravno postupiti i oženiti se njome. Paulie je nekolicinu svojih dugogodišnjih prijatelja zamolio da budu uz njega na venčanju i, neposredno prije velikog dana, nađu se u lokalnom kafiću da Paulieja propisno isprate u brak.

Tokom vikenda dečki popiju mnogo piva, malo igraju softball, mlate po lopticama za golf, idu pecati i razmenjuju mišljenja. Svaki od njih ima nerešenih pitanja kojima se mora baviti. Paulie je uzbuđen zbog braka u koji ulazi, ali se istovremeno boji kako će roditeljstvo promeniti njegov život. Njegov stariji brat Džimbo (Donal Logue) stalno se svađa sa ženom i vreme provodi u topless-baru, ali zapravo je zabrinut što njegova žena ne može zatrudneti i uveren je da je on za to kriv.

Des (Matthew Lillard) naoko je sretan muž i otac, ali čini se da je zainteresiraniji za okupljanje svoje stare rok-grupe nego za provođenje vremena sa svojom porodicom. Mike (Jay Mohr) želi se skrasiti i imati decu, ali ne može ni zamisliti da to radi sa bilo kojom drugom ženom osim sa devojkom koja mu je prije nekog vremena dala nogu. I dok se T.C. (John Leguizamo) bori sam sa sobom da bude poput njih, nema hrabrosti reći svojim najboljim prijateljima da je gay.   


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >