ponedeljak, 27.03. 19:46

Dva i po muškarca (2003)

Two and a Half Men (Originalni naziv)

komedija

Čarli i Alen su skoro potpuno različiti, ali u isto vreme, čine odličan tim

 
Režija: James Widdoes, Gary Halvorson, Pamela Fryman
Scenarij: Lee Aronsohn, Chuck Lorre, Don Foster
Uloge: Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, ...

Filmografija

Upoznajte braću Harper - Čarli i Alen su skoro potpuno različiti, ali u isto vreme, čine odličan tim. Iako, na prvi pogled, izgleda da im je jedina zajednička stvar loš odnos sa njihovom hladnom i dominantnom majkom Evelin, pokazaće se da su braća sličnija nego što su i sama mislila, kada ih neočekivane okolnosti dovedu do toga da počnu da žive zajedno.

 Alan je kompulsivno uredan kiropraktičar i kontrol-frik, koga žena, manipulativna Džudit, izbacuje iz kuće, iako on uredno nastavlja da vodi računa o njoj i plaća sve njene troškove. On nema drugog izbora nego da se useli kod svog brata Čarlija, hedoniste i frilens pisca džinglova, koji živi opuštenim i raskalašnim životom u svojoj luksuznoj kući na plaži. Alan se ne useljava sam, već dovodi i svog sina, Džejka - debeljuškastog klinca opsednutog hranom i pomalo lenjim za školu, i njih dvojica potpuno remete Čarlijev opušten život ispunjen lepim devojkama i neobaveznim seksualnim avanturama. Međutim, upravo je ljubav prema Džeku i briga za njegovu dobrobit stvar koja ih povezuje i razlog zbog koga uspevaju da naprave malu porodičnu zajednicu, koja obojicu treba da učini boljima. Pogledajte kako će se Čarlijev i Alanov životni stil uskladiti, kako će odrastati Džejk, između brižnog i efikasnog oca i više nego opuštenog strica, i kako najlakše izbeći Evelin.
Deveta sezona serije smatra se prelomnom, jer je to prva sezona u kojoj se ne pojavljuje lik Čarlija Harpera i, ujedno, sezona u kojoj se glumačkoj postavi priključio Ešton Kučer, tumačeći ulogu Valdena Šmita, internet milijardera koji prolazi kroz razvod. U ovoj sezoni, koja je u Americi počela da se emituje u septembru 2011, Alan nastavlja dalje sa svojim životom, nakon Čarlijeve smrti, a već u prvoj epizodi sezone prikazuje se Čarlijeva sahrana i na komičan način se objašnjava kako je poginuo u pariskom metrou. Čarlijev duh nastavlja da živi u paklu, u obliku žene, što je, ujedno, i njegova kazna za švalerski život koji je vodio. On nastavlja da pazi na brata i bratanca, i dalje zgrožen nad činjenicom da nikako da se isele iz njegove kuće.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >