Detektiv i dama (1987)

SOMEONE TO WATCH OVER ME (Originalni naziv)

akcija triler kriminalistički

On je policajac koji je napredovao i postao detektiv.Ona je dama koja je svedočila ubistvu

 
Režija: Ridley Scott
Scenarij: Howard Franklin
Uloge: Tom Berenger, Mimi Rogers, Lorraine Bracco, Jerry Orbach, John Rubinstein...

Filmografija

On je policajac koji je napredovao i postao detektiv. Ona je sofisticirana dama koja je svedočila ubistvu. U potrazi za ubicom, oni će otkriti da ih vežu i druge stvari.Nakon što Kler bude svedočila, Majk će se naći među detektivima čiji je zadatak da je zaštie.

 On je policajac koji je napredovao i postao detektiv. Ona je sofisticirana dama koja je prisustvovala ubistvu. U potrazi za ubicom, oni će otkriti da ih vežu i druge stvari.Nakon što Klaire prisustvuje ubistvu, Mike se nađe među detektivima čiji je zadatak zaštititi je.

Dok Mikeova odana supruga, Elie i sama kćer policajca, čisti prozore, Mike prati Klaire na dobrotvorne priredbe i ekstravagantne zabave te se polako udomaćuje u njenom milion dolara vrednom stanu.

Postepeno ga začara njena skupocena lepota, a ona, pak, počne ceniti njegovu neiskvarenu jednostavnost te njihov odnos sve manje nalikuje zaštiti svedoka. No, kad ubica otme Keganovu suprugu i dete te ponudi njihovu zamenu za Klaire, detektivovi problemi postanu mnogo ozbiljniji od bračne nevere.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >