četvrtak, 25.04. 03:35

Mesto zločina (2000)

CSI (Originalni naziv)

drama kriminalistički

CSI je prvo i originalno izdanje kriminalističke drame o rešavanju zločina forenzič procedurama

 
Režija: Richard J. Lewis, Danny Cannon, Kenneth Fink
Scenarij: Anthony E. Zuiker, Carol Mendelsohn, Naren Shankar
Uloge: Ted Danson, Elisabeth Shue, George Eads, Jorja Fox, Eric Szmanda, ...

Filmografija

Serija prati dogodovštine grupe inspektora forenzičara, koji uz pomoć najsavremenije tehnologije pronalaze presudne dokaze na neočekivanim, ponekad posve bizarnim mestima. Radnja je smeštena u Las Vegas, a na čelu ekipe nalazi se Gil Grisom koji sa gotovo opsesivnom predanošću prema misiji pronalaženja dokaza, činjenica i tragova vodi svoj tim...

U gradu kocke i zabave, koji živi danonoćno, kriminal nikada ne spava. Las Vegas je grad instant-uspeha, prepun igara na sreću za one naivne i srećne, krcat posetiocima koji su laka meta različitih vrsta zlikovaca, uverenih da je Las Vegas meka kriminala i da nikad neće biti uhvaćeni. Na njihovu veliku žalost, tu je odelenje lasvegaške policije, CSI tim koji svoju noćnu smenu odrađuje revno i vrlo učinkovito, kvareći planove pokvarenjacima, prevarantima, odmetnicima i ubicama.

U gradu lažnih nada ništa nije onako kako se čini, na malo stvari možete računati, ali na jednu uvek - CSI tim koji se kroz zavese laži, skrivene namere, prašinu obmane i neonska svetla prevare probija do istine i pravde.

Počinioci kriminalnih dela moraju znati da imaju posla sa najboljim noćnim detektivima: Gilom Grisom (Vilijam Petersen), vođom noćne smene lasvegaškog elitnog tima, Katarinom Vilovs (Mardž Helgenberger), zamenicom Gila Grisoma, Sarom Sidl (Jorja Foks), Vorikom Brovnom (Džeri Durdan) i Nikom Stoksom (Džordž Ids) koji uz pomoć svog kriminalističkog laboratorijuma, jednog od najzaposlenijih u Sjedinjenim Državama, rešavaju slučajeve za koje se je odavno izgubila svaka nada u pronalazak i najmanjeg traga koji će ih voditi ka rešenju misterije.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >