Momačko veče (1984)

BACHELOR PARTY (Originalni naziv)

komedija romantika

Vrckava i razigrana priča o suprotnostima koje se privlače i klasnom nerazumevanju

 
Režija: Neal Israel
Scenarij: Neal Israel, Bob Israel
Uloge: Tom Hanks, Tawny Kitaen, Adrian Zmed, George Grizzard, Barbara Stuart

Filmografija

"Momačka zabava" reditelja Nila Israela je film uz koji ćete provesti izuzetno zabavnih 105 minuta. Upravo kada pomislite kako je dosegnut plafon komičarskog urnebesa, "Momačka zabava" se diže stepenicu više pa je smeh na rubu suza gotovo zagarantovan. Glavnu ulogu tumači mladi Tom Henks, tada još uvek hiljadama milja daleko od oskarovskih govora zahvale i statusa jednog od najmoćnijih ljudi Holivuda. Ali svakako sposoban nasmejati kao malo koji savremenik.

On je luckast, sladak i siromašan. Ona je inteligentna, prekrasna i bogata. Niko ne bi pomislio da ih spoji u par, pogotovo ne njeni besni roditelji!

Rik Gasko (Tom Henks) sprema se oženiti prelepu Debi Tompson (Toni Kitaen) i na putu im ne stoje nikakve prepreke. Osim njegovih prijatelja koji Debi baš i ne vole te njenih bogatih roditelja koji nikako ne odobravaju Debinu vezu sa siromašnim Rikom. Kada mu Rikovi prijatelji odluče prirediti nezaboravno momačko veče, Debini roditelji dogovore se sa njenim bivšim dečkom da upadne na zabavu i pokvari im planove. Haos nastupa pre nego zabava uopšte počne...

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >