Park iz doba Jure 2: Izgubljeni svet (1997)

Jurassic Park 2: The Lost World (Originalni naziv)

akcija avantura sf

Drugi deo napete pustolovine na zabačenom ostrvu kojim vladaju dinosaurusi

 
Režija: Steven Spielberg
Scenarij: Michael Crichton, David Koepp
Uloge: Jeff Goldblumm, Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Richard Attenborough, ...

Filmografija

Prošlo je četiri godine od katastrofe. Dve grupe hrabrih ljudi nalaze se u trci s vremenom, presudnim faktorom kada je u pitanju sudbina praistorijskih "naslednika" zabačenog otoka...

InGen korporacija, koja je radila na projektu oživljavanja dinosaurusa, nalazi se u velikim dugovima pre svega zbog tužbi sa svih strana. Na čelu InGena više nije John Hammond (Sir Richard Attenborough), već njegov nećak koji nije naučio ništa na greškama svog rođaka. On, naime, od dinosarusa namerava napraviti cirkusku atrakciju.S druge strane prosvetljeni Hammond otkriva skrivenu lokaciju na kojoj dinosauri žive bez ograda i čovekovog uplitanja. Njegova  želja je da očuva ostrvo i njegove praistorijske stanovnike kako bi ih mogli posmatrati i proučavati u prirodnom okruženju. Hammond ponovno poziva matematičara Iana Malcolma (Jeff Goldblum) želeći da mu poveri ekspediciju koja bi trebala snimati dinosauruse.
Ian naravno odbija ali saznavši da se na ostrvu već nalazi njegova devojka, paleontologinja Sarah Harding (Julianne Moore), ipak prihvata. Tamo će se susresti sa sjajno opremljenim lovcima na dinosauruse koji od njih nameravaju napraviti cirkusku atrakciju.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >