Izbaci mamu uljeza (2015)

Odd Mom Out (Originalni naziv)

komedija

Samo najčvršći mogu preživeti u varljivom i elitnom ekosistemu Upper East Enda

 
Režija: Andrew Fleming, Peter Lauer, Alex Reid
Scenarij: Jill Kargman, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky
Uloge: Jill Kargman, Andy Buckley, K.K. Glick, Will Graham, Julie Kraut

Filmografija

“Izbaci mamu uljeza” nova je originalna Bravova polusatna 10-epizodna skriptirana humoristična serija. U seriji glumi poznata autorka Jill Kargman koja igra fikcionu verziju sebe. Jill se doseljava u opasni i elitni ekosistem njujorškog Upper East Sidea u čijem području živi grupa jako bogatih supermama.

Kao prava Njujorčanka Jill Weber prihvata svoj neobičan i pomalo nekonvencionalan život sa svojim voljenim suprugom Andijem Weberom , troje divne dece i najboljom prijateljicom s kojom deli istu strast prema krafnama i otresitim komentarima Vanessom Wrigley.

Međutim, otmeni i dekadentni svet Andijeve klasične plemićke porodice polako preuzima kontrolu dok se Jill hrabro pokušava odupreti svim primamljivim iskušenjima i povlasticama koje njihovo bogatstvo može da priušti. Od prihvatanja aristokratskog i možda pomalo mutnog nasleđa njene rodbine do razgovora o porodičnoj grobnici na najprestižnijem groblju, Jill se stalno bori želeći ostati verna sebi, dok istovremeno vaga prednosti takvog života.

Jillini skriveni neprijatelji i rodbina samo podstiču pritisak na nju da se prilagodi, uključujući matrijarha porodice Weber Candace, koja je opsednuta statusom, šuraka Lexa i njegove suprugu Brooke, koja vlada grupom tipičnih supermama s Upper East Sidea sa gvozdenom kreditnom karticom.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >