četvrtak, 23.03. 19:05

Kuhinja (2012)

Кухня / Kukhnya (Originalni naziv)

komedija drama avantura

Iz ruske kuhinje stiže savršena humoristička poslastica!

 
Režija: N/A
Scenarij: Vitaliy Shliappo, Vasily Kutsenko, Igor Tudvasev...
Uloge: Mark Boagatirev, Dmitri Nazarov, Jelena Podkaminskaja, Dmitri Nagiev

Filmografija

Smejaćete se zgodama i nezgodama ruskih majstora kuhinje. Radnja ovog visokobudžetnog sitkoma odigrava se u Moskvi, tačnije u ruskim restoranima. Već u prvoj sezoni emitovanja serija je osvojila rusku publiku, a kanal STS na kom je emitovana bio je najgledaniji u udarnom terminu.

U prvom planu serijala je mladi, ambiciozni Maksim, Maks Lavrov koji sanja da postane veliko kulinarsko ime. On počinje da radi u najskupljem moskovskom restoranu “Klod Mone” koji drži Dmitri Nagiev, koji je inače poznati ruski glumac. Dok budu pripremali hranu za goste, ispunjavali svoje i tuđe želje, postajali prijatelji ili neprijatelji, ulazili u ljubavne veze… Maks i osoblje restorane zapadaće u neverovatne, nepredviđene komične situacije.
 
Drugi važni likovi u sitkomu su: Konstantin, Maksov najbolji prijatelj, Viktorija, Maksova ljubav iz interesa, a kasnije i žena; Viktor Barinov, šef restorana…
 
Likovi:
Maks Lavrov ( Mark Bogatirev) - glavni junak šoua. Veruje da je izvrstan kuvar i nada se da će izgraditi veliko ime u kulinarskom svetu. U Moskvu dolazi iz unutrašnjosti i počinje da radi u popularnom restoranu. Tu i započinje vezu sa Vikom, jednom od direktorki restorana.
 
Viktor Barinov (Dmitri Nazarov) - šef restorana “Klod Mone”. Iako je majstor kuvarskog zanata, Viktor ima ružnu osobinu – grub je i neprijatan prema svima, pa i prema Maksu. Iza sebe ima tri braka, a na vidiku mu je nova veza sa Elenom Sokolovom, šeficom konkurentskog restorana.
 
Viktorija, Vika Lavrova (Elena Podkaminskaja) – umetnička direktorka restorana. Vika će u prvoj sezoni serijala započeti vezu sa Maksom, a kasnije će je krunisati brakom. Imala je flert i sa Dmitrijem Nagievim.
 
Dmitri Nagiev – glumi sam sebe. On je popularan ruski glumac i vlasnik je restorana “Klod Mone”. Oženjen je Kristinom koja će ga ostaviti bez prebijene pare kada se budu razvodili.
 
Konstantin, Kostja Anisimov (Viktor Horinak) – barmen u restoranu i Maksov najbolji prijatelj. Oženjen je Nastjom.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >