11.22.63 (2016)

11.22.63 (Originalni naziv)

triler sf

A ako udarite na prošlost, prošlost može da uzvrati. I to često nasilno.

 
Režija: John David Coles, Kevin Macdonald, James Franco...
Scenarij: Stephen King, Brian Nelson, Joe Henderson, ...
Uloge: James Franco, Sarah Gadon, George MacKay, Chris Cooper, Cherry Jones, ...

Filmografija

22. novembra 1963. u Dalasu su se prolomila tri pucnja, predsednik Kenedi je ubijen, a svet se promenio. Šta ako bi to moglo da se promeni?“ Da biste saznali, pođite na putovanje sa epskom višežanrovskom devetočasovnom serijom Dalas ’63.

Vođena izuzetnom glumačkom ekipom, serija 11.22.63 uvlači gledaoce duboko u nepredvidivu tamu američkog sna. Džejms Franko koji je nominovan za Oskara (127 sati) glumi Džejka Epinga, srednjoškolskog profesora čiji je život krenuo nizbrdo, koji želi da donese poboljšanje i učini nešto značajno. Ohrabren od strane bolešljivog prijatelja AlaTempeltona (dobitnik Oskara Kris Kuper, Adaptacija), Džejk putuje nazad kroz vreme kako bi pokušao da spreči ubistvo predsednika Džona F. Kenedija.

Priča zatim vodi publiku u Teksas iz šezdesetih godina dok Džejk istražuje mnoge misterije koje okružuju navodnog ubicu Li Harvija Osvalda (Danijel Veber, Menjam dom). Međutim, Džejkovu misiju osim Osvalda ugrožavaju i Sejdi Danhil (Sara Gedon), prelepa bibliotekarka u koju se on zaljubi, i sama prošlost koja ne želi da se menja. A ako udarite na prošlost, prošlost može da uzvrati. I to često nasilno.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >