Fantastična petorka (2006)

Beerfest (Originalni naziv)

komedija

Dva brata okupljaju ekipu pivopija kako bi pobedili na tajnom takmičenju

 
Režija: Jay Chandrasekhar
Scenarij: Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan
Uloge: M.C. Gainey, Paul Soter, Erik Stolhanske, Jürgen Prochnow, Cameron Scher, ...

Filmografija

Grupa Slomljeni gušter vraća se na velike ekrane kako bi nam dokazala da je osveta, baš kao i pivo, najbolja kad je hladna.

Braća Tod (Erik Stolhanske) i Jan Volfhaus (Paul Soter) odlaze u Nemačku kako bi prosuli pepeo svoga pokojnog dede na Oktoberfestu. Tamo naiđu na tajno i vekovima staro podzemno takmičenje, svojevrsne Olimpijske igre u ispijanju piva. Po dolasku u dedovinu njihovi ih rođaci Fon Volfhauzen ne dočekaju baš srdačno. Štaviše, okleveću njihovo nasleđe i, najgore od svega, pobede ih u ispijanju.

Zaklevši se da će se vratiti za godinu dana i odbraniti porodičnu čast, braća Volfhaus okupe ekipu pivopija iz snova. Među njima su Beri Badrinat (Džej Čandrasekar), savršeni igrač sa mračnom prošlošću, Fil Krundle (Kevin Hefernan), živa mašina za gutanje piva i Čarli Finklestin (Stiv Leme), laboratorijski tehničar i pravi magistar za pivo. Uz inspiraciju svoje prabake (Kloris Ličman) i podršku skrbnice Čeri (Mo'Nik), ova fantastična petorka neumorno trenira koristeći se srčanošću, umovima i jetrama kako bi ispijali pivo što brže, pametnije i više nego ikada.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >