četvrtak, 23.03. 15:41

Praktična žena (2016)

Praktična žena (Originalni naziv)

magazin zabava

Emisija pokriva obilje tema svakodnevnog života jedne prosečne porodice

 
Režija:
Scenarij:
Uloge:

Filmografija

Emisija autorke i voditeljke Nataše Pavlović unosi toplinu u porodični život prikazujući jednostavan pristup životu u domu. U svakoj izdanju čućemo korisne i primenjive savete o lepoti, zdravlju, kući, porodici, spremanju jela, i naravno deci. Pored toga, voditeljka će ugostiti poznate gošće koje će sa publikom podeliti svoja iskustva o porodici, domu i deci.

 “Budući da svaka žena želi da bude dobra domaćica, partnerka, majka, poslovna i doterana žena, emisija pokriva obilje tema svakodnevnog života jedne prosečne porodice; kuvanje, spremanje, oblačenje, lepota, vaspitanje dece, fizičke vežbe, uradi sam, duhovne vežbe i slično. Ono po čemu je emisija specifična jeste način prikazivanja tih tema. Sve ćemo da prikažemo kako je i u praksi, odnosno tema koja se obrađuje se prikazuje na konkretnom primeru uz eventualnu pomoć stručnjaka iz date oblasti”, otkriva autorka Nataša Pavlović.

 
U studiju je smeštena kuhinja u kojoj voditeljka i gosti spremaju jela, od specijaliteta do poslastica,  ali često i obroke koji se mogu pripremiti na jednostavan i brz način, koji štede vreme.
 
Natašine gošće, javne ličnosti razotkrivaju svoje male tajne, pa će tako neke gošće doći sa detetom i pokazati nam svoju omiljenu igru, ili će uraditi vežbe za koje smatraju da su zaslužne za njen dobar izgled ili pripremiti omiljeno jelo svoje porodice…
 
Gosti će biti i ljudi koji nisu poznati javnosti: žena koja želi da promeni svoj izgled od frizure, šminke, garderobe…, zatim domaćica koja želi da predstavi svoje kulinarske sposobnosti, dete koje pokazuje određeni talenat…
 
“Postoji interakcija sa publikom koja učestvuje pitanjima i odgovorima a često i izlazeći na scenu kako bi učestvovala u nekoj rubrici”, dodaje Nataša.
 
Praktičnost, prijemčivost, smeh i pozitivna energija, praktičnost su su najvažnije odrednice emisije.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >