Rosevod (2015)

Rosewood (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Genijalni privatni patolog predvodi vešti tim stručnjaka u lovu na zločince

 
Režija: Michael Zinberg, Richard Shepard, ...
Scenarij: Andy Berman, Todd Harthan, Marqui Jackson, ...
Uloge: Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Gabrielle Dennis, Anna Konkle, ...

Filmografija

U središtu serije ROSEvOD, koju je producirao Todd Harthan, smeštene u pulsirajuću svakodnevicu Majamija, jednog od najvrućih gradova sveta, novi su medicinski postupci koje provodi DR. Beaumont Rosewood, Jr. vodeći privatni patolog u gradu.

Briljantan, hladnokrvan i neizmerno karizmatičan, Rosevod se udružuje sa prekaljenom detektivkom Analisom Vila kako bi otkrio tragove i dokaze koje nitko drugi ne može i pomogao policijskoj upravi u Majamiju da reši neke od najzahtevnijih slučajeva. Iako je ona fascinirana njegovom neverovatnom sposobnošću, to se ne može reći za njegov optimizam koji je prije iritantan nego zarazan.

U Rosevodovoj ordinaciji radi i sestra „kraljica toksikologije“ Pipi  i specijalistica za DNK, Tara MIli Izikof poznata i kao TMI koja je Pipina zaručnica. Njihovu se timu pridružuje i zapovednik policijske uprave Majamija Ira Hornstok, koji je odličan vođa policijskog tima, ali loše upravlja privatnim životom.

Odnos Hornstoka i Rosevoda poprilično je kompliciran, iako Hornstok ne podnosi njegovu ličnost i uvek optimistično raspoloženje, priznaje mu neosporiv doprinos uspehu policije.

Budući da se sam nosi sa nizom vlastitih bolesti, Rosevod veruje da svaki trenutak u životu, koliko god se činio nebitnim, treba proživeti u svoj punini. Ta mu osveštenost omogućava da uoči i najmanje detalje koje drugi na telima ne opažaju. Ono što ga najviše pokreće jest to što je žrtvama netko oduzeo pravo na život.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >