U zatočeništvu (2004)

THE KEEPER (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Psihotični šerif zatvori striptizetu u svom podrumu te usmerava istragu u krivome smeru

 
Režija: Paul Lynch
Scenarij: Gerald Sanford
Uloge: Dennis Hopper, Asia Argento, Helen Shaver, Lochlyn Munro

Filmografija

"U zatočeništvu" je film potpuno u rukama legendarnog Dennisa Hoppera glumca koji i najlošije napisanom liku zna udahnuti život.Ako ste pomislili da je "U zatočeništvu" samo komorna drama o duelu dvaju volja, prevarili ste se: značajan deo filma posvećen je svakidašnjici Hopperovog lika te njegovom kontaktu sa osnovnoškolcima, kojima drži predavanja o štetnosti droga.

Striptizeta zatvorena u podrumu. Psihotični šerif u krstaškom ratu protiv iskvarenog društva. "U zatvoreništvu" brutalno krši sve poznate granice i vodi vas u nezaboravnu Odiseju kroz najmračnije mesto svemira: ljudski um! Mirna večer sa dečkom pretvara se u najgoru noćnu moru za mladu striptizetu Đinu (Asia Argento).

Opuštajući se nakon naporne večeri, ljubavni par doživljava napad koji Đinin dečko, nažalost, ne uspeva preživeti. Ubica koji je nasilno upao u njihovu sobu uspeva pobeći, a policijski istražitelji kreću u potragu, smirujući Đinu i uveravajući je kako će zločinac biti priveden pravdi.

Gina odlučuje ostaviti stari posao i napustiti grad, no na putu do autobusne stanice iznenada se pojavljuje jedan od istražitelja, sredovečni Krebs (Dennis Hopper) i kidnapira ju.Prestravljena Đina uskoro je zatvorena u kavezu Krebsova podruma, daleko od dnevnog svetla. I dok Krebs manijakalno iznosi svoje motive, Đina shvata kako njene patnje tek počinju..

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >