Smoking (2002)

The Tuxedo (Originalni naziv)

akcija komedija sf

Dž. Čen preuzima mesto tajnog agenta i njegov posebni haj-teh smoking

 
Režija: Kevin Donovan
Scenarij: Phil Hay, Matt Manfredi
Uloge: Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs, Debi Mazar, Peter Stormare

Filmografija

"Smoking"je akcijska komedija koja se ni po čemu bitnom ne razlikuje od ostalih filmova Džekija Čena iz njegovog poslednjeg razdoblja, što znači da je ovo opet film koji na zavodljiv način spaja niz komičnih situacija sa spektakularnim akcijskim scenama jedne od najvećih legendi borilačkog filma. Ubacivši u formulu još i naučno-fantastične elemente posebnog smokinga, reditelj Kevin Donovan dobio je urnebesan film kao stvoren za uživanje mlađih gledaoca, no i oni stariji, željni dobre filmske zabave ne bi smeli da ga propuste.

On uopšte ne traži nevolju – on je u nevolju odeven! Legendarni Džeki Čen nastupa u filmu koji daje novo značenje izlizanoj frazi "odeven da ubije", urnebesnoj akcijskoj komediji 'Smoking'. Džimi Tong (Džeki Čen) je tek vozač milionera Klarka Devlina (Džejson Ajzaks), čini se bez ikakve šanse za napredak u karijeri, sve dok Devlin ne doživi nesreću zbog koje završi u bolnici. Devlin pošalje Tonga po svoje stvari, a on, zadivljen luksuzom bogataševog stana, ne znajući, obuče posebni smoking koji daje natprirodne moći onome ko ga nosi. Ovo otkriće uvodi Tonga u svet međunarodne špijunaže i poslovnih intriga, u kojem može da računa jedino na pomoć neiskusne Del Blejn (Dženifer Lav Hjuit).

Uz sjajnog Čena, odličnu ulogu ostvarila je i Dženifer Lav Hjuit, koja je pokazala da se dobro snalazi i izvan tinejdžerskih žanrova.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >