Trgovački pomoćnik (2007)

Bagboy / National Lampoon's Bag Boy (Originalni naziv)

komedija

Otkvačena komedija mladom Filu koji pokušava pobediti u takmičenju za najbržeg bag boya

 
Režija: Mort Nathan
Scenarij: Mort Nathan, Hans Rodionoff
Uloge: Dennis Farina, Paul Campbell, Marika Dominczyk

Filmografija

Otkvačena komedija sa neozbiljnim motivom i sa ozbiljnim temama o mladom Filu koji pokušava pobediti u takmičenju za najbržeg "bag boya", u čemu je zaista odličan.

Fil (P. Campbell) radi u supermarketu. Vlasnik trgovine je Marti (D. Farina), neobičan lik koji je i sam počeo kao bag boy. Bag boy je pomoćnik u trgovini koji na blagajni kupcima stavlja namirnice u vrećice. Najcenjeniji su oni koji to učine najbrže i bez rasipanja namirnica. To je nadmetanje tako uzelo maha da se organiziraju i takmičenja sa velikim nagradama za najboljeg bag boya.

Fil sam sebe smatra luzerom. Kod kuće, ima oca koji je "prolupao", na poslu nema ni uspeha ni love. Sve će se popraviti kad se u samoposluživanju zaposli prelepa Bambi (M. Dominczyk), no njegova će sreća kratko trajati: uskoro dobija otkaz zato što je - pojeo grožđicu. Ljuta, Bambi natera Martija da prizna zašto je otpustio Fila, a Marti, tek kad mu Bambi počne rušiti stvari sa polica, prizna da ga podseća na njega kad je bio mlad. Od tog trenutka stvari će za Fila krenuti novim tokom...

National Lampoon bio je humoristični magazin koji je izlazio u Sjedinjenim Državama sedamdesetih i osamdesetih godina. Nadahnuti tim časopisom, filmski su autori kroz nekoliko decenija snimili više od šezdeset filmova i serija sa prednaslovom National Lampoon, a zajedničko im je otkvačeni humor, koji je osobina i ove komedije.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >