sreda, 01.05. 21:00

Dedica pušten sa lanca (2016)

Dirty Grandpa (Originalni naziv)

komedija

Deda i unuk zajedno otkrivaju čari razuzdanih tuluma i lepih žene

 
Režija: Dan Mazer
Scenarij: John Phillips
Uloge: Julianne Hough, Robert De Niro, Zac Efron, Aubrey Plaza, Zoey Deutch, ...

Filmografija

Radnja filma vrti se oko napaljenog dedice prigodnog imena Dik, koji želi ponovno izlaziti i tulumariti, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi oadvokat Jason, kojeg tumači Zak Efron i kojeg očekuje venčanje sa zaručnicom, za koju deda smatra da nije pravi izbor za njega.

Mladi, uštogljeni, konzervativni advokat Jason Keli (Zac Efron) je u završnoj fazi priprema za savršeno venčanje sa svojom naizgled idealnom zaručnicom Meredit Goldštajn (Julianne Hough) kad njegova voljena baka premine.

Ia­ko je samo sedmica dana do velikog dana, svi su zabrinuti za de­da Dika (Robert DeNiro), koji je odjednom ostao sam nakon 40 godina braka.  Nakon pogreba, Dik moli Jasona da ga odveze na Floridu, gde će žalovati za svojom ženom. Znajući da je Dikova dozvola o­duzeta – i uz obećanje da će se vratiti sledeći dan – Jason ne­voljko pristaje.

Odmah na početku putovanja Dikov pravi plan izlazi na vidjelo – on želi ponovno izlaziti i tulumariti. Njih dvoji­ca ubrzo kreću na nezaboravno putovanje, gde ih čekaju razuz­dani tulumi i lepe žene.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >