Pomeri se s mesta (2015)

Harapd meg a nyelved / Pomeri se s mesta (Originalni naziv)

komedija

Porodična komedija plod je saradnje Radio-televizije Vojvodine i Panikafilma

 
Režija: Slobodan Šuljagić
Scenarij: Vladimir Đurđević
Uloge: Silvija Križan, Aleksandar Gajin, Gordana Jošić Gajin, Atila Mađar, ...

Filmografija

U pitanju je prvi dvojezični sitkom – junaci serije govore srpski i mađarski, a serija se titluje na oba jezika. Porodice Varga i Kerečki i njihove komšijske zgode i nezgode, prilika su da se cela porodica okupi ispred malog ekrana i uživa u 25 minuta kvalitetnog serijskog programa.

 Akteri novog sitkoma su porodice Varga i Kerečki, junaci „Praznične trilogije“, ali u potpuno novim situacijama i odnosima. Naime, njihovi životi su se promenili preko noći – i to veoma burne noći.

Posle venčanja Dunje i Tamaša, kao i Julije i Dušana, dve porodice više nisu samo u komšijskim, nego i u rodbinskim odnosima. Dva mlada para treba da donesu važne životne odluke i izbore se problemima koji muče mnoge mlade bračne parove.

Roditelji su tu da im u svemu pomognu, a ponekad i odmognu. Rivalitet dva oca, Šandora i Jovana postaje eksplozivniji, pa njihove supruge, Nada i Katica često moraju da glume tampon zonu. Da bračni život nije lak otkrivaju i njihovi potomci kroz niz teških, ali i komičnih situacija…

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >