četvrtak, 23.03. 15:15

Nikad nije kasno (2015)

Veterani Granda (Originalni naziv)

zabava muzika

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

 
Režija:
Scenarij:
Uloge:

Filmografija

Gledaćemo takmičenje pevača veterana (+45) i kroz njihove životne priče upoznati se sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

 Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO. Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.
Kandidate će ocenjivati četvoročlani žiri, od kojih su tri člana stalna, a jedan član je gost. Stalnu trojku čine producent Grand Produkcije i kreator koncepta šoua Žika Jakšić, poznati kompozitor I tekstopisac Saša Milošević Mare i legenda narodne muzike Vesna Zmijanac.

Komentari (0)

Foto

© 2023 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >