petak, 29.03. 17:59

Put do slave (2015)

The Walk (Originalni naziv)

akcija drama biografski

Istinita priča o nezaboravnom pothvatu Philippea Petita

 
Režija: Robert Zemeckis
Scenarij: Robert Zemeckis, Christopher Browne
Uloge: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon, Ben Schwartz

Filmografija

Dvanaest ljudi hodalo je po Mesecu, ali samo je jedan čovjek – Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) – hodao po nepreglednoj praznini između dva tornja Svetskog trgovačkog centra.

Uz pomoć mentora Pape Rudija (Ben Kingsley) i neobične grupe međunarodnih novaka, Petit i njegova družina nadjačat će sve izglede, izdaje, razmirice i bezbrojne opasnosti kako bi uspeli u svom ludom planu.

Robert Zemeckis, redatelj bezvremenskih hitova kao što su Forrest Gump, Brodolom života, Povratak u budućnost, Polar Express i Let ponovno se koristi najmodernijom filmskom tehnologijom kako bi publici dočarao emotivnu i fantastičnim likovima ispunjenu priču. Uz inovativnu fotorealističnu tehnologiju i IMAX 3D veštinu, film Put do slave je istinsko filmsko iskustvo, prava prilika za filmofile širom sveta da osete kako je to biti u oblacima.

Sam film ljubavno je pismo Parizu i Njujorku 70-ih godina prošloga veka, ali iznad svega, to je ljubavno pismo dvama tornjevima Svetskog trgovačkog centra u njihovom punom sjaju.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >