Dan Tana (0)

Dan Tana (Originalni naziv)

dokumentarni

Dokumentarni serijal o legendarnom Dobrivoju Tanasijeviću

 
Režija: Željko Pantić
Scenarij:
Uloge: Savo Milošević, Dragan Bjelogrlić, Predrag Mijatović, Vlade Divac, ...

Filmografija

Kroz tri dokumentarne emisije upoznaćete filmskog producenta, vlasnika čuvenog restorana u Los Anđelesu, prijatelja najvećih američkih zvezda, nekadašnjeg fudbalera, velikog zvezdaša, funkcionera Fudbalskog saveza Srbije - legendarnog Dobrivoja Tanasijevića (80), poznatije kao Dan Tana.

 Prvi deo filma po nazovom “Fudbaler u Americi”  govori o njegovom uspehu u fudbalu kako kod nas tako i u obećanoj zemlji. Narator ove epizode je fudbaler Savo Milošević.

 
O ostvarenju američkog sna čućete u drugoj epizodi koja nosi naziv “Srbin iz Holivuda”, u kojoj je narator glumac Dragan Bjelogrlić, dok će nam  priču o jednom od najelitnijih holivudskih restorana “Dan Tana’s”  doneti fudbaler Predrag Mijatović u trećoj epizodi “Fenomen 21 stola”.
 
O velikom prijatelju i uspešnom čoveku Dan Tani, u ovom dokumentarnom serijalu govoriće domaće i svetske zvezde poput Vlada Divca, Miča Kapčaka, Sergeja Trifunovića, Milojka Pantića,  Radeta Šerbedžije, Dragana Džajića, Mejsa Njufilda, Endži Dikinson… O Dan Tani pričaju i njegove ćerke Katarina i Gabriela Tana, kao i njegova bivša supruga Andrea Tana.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >