Autopsija vanzemaljaca (2006)

ALIEN AUTOPSY (Originalni naziv)

komedija sf

Dva prevaranta naprave lažni dokumentarac o padu NLO-a

 
Režija: Jonny Campbell
Scenarij: William Davies
Uloge: Declan Donnelly, Ant McPartlin, Bill Pullman, Harry Dean Stanton

Filmografija

Parodija poznatog, falsifikovanog videofilma "Alien Autopsy", koji je fascinirao gledaoce širom sveta, pre nego što je razotkriven kao detaljno isplanirana prevara 1995. godine. U Americi je film prikazan na Foxovoj mreži i izazvao je veliko uzbuđenje među pobornicima teorije UFO-a, te pokazao koliko su gledaoci naivni.

 Zaputivši se u Ohajo u potrazi za Elvisovim ličnim predmetima, Roj (Declan Donnelly) i Gari (Anthony McPartlin) dođu u sukob sa mafijašem. Jedini mogući izlaz jest da sami snime film o autopsiji izvanzemaljca. Uz pomoć svojih prijatelja, izrađivača lutki, pogrebnika, mesara i vlasnika zalogajnice uspevaju prevariti mafijaša, no cela se stvar pročuje i međunarodni mediji doznaju za njihovu priču. Rojeva i Garijeva saga tek je počela!

Godine 1995. u Americi je prikazan film koji je izazvao veliko uzbuđenje među pobornicima teorije NLO-a te pokazao koliko je gledateljstvo naivno. Sada gledatelji mogu pratiti pustolovine ambicioznih britanskih šaljivaca, Garija (Ant McPartlin) i Roja (Declan Donnelly) dok izvode jednu od najvećih neslanih šala. Bill Pullman i Harry Dean Stanton također glume u komediji koja poručuje gledateljima da ne veruju svemu što vide.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >