Savana (1996)

Savannah (Originalni naziv)

drama sapunica

Serija prati život tri mlade, lepe i produhovljenje južnjačke devojke

 
Režija: Harvey Frost, Richard Lang, Eleanor Lindo, ...
Scenarij: Constance M. Burge, Diane Messina Stanley, ...
Uloge: David Gail, Robyn Lively, Shannon Sturges, Jamie Luner, Paul Satterfield, ...

Filmografija

Radnja ove serije je smeštena u Savanu u Džordžiji, i prati život tri mlade, lepe i produhovljenje južnjačke devojke, prijateljice od detinjstva uprkos krvnih veza i ambicija.

Lejn Mekenzi napušta Savanu neposredno nakon mature kako i postala velika novinarka u Njujorku. Vraća se zato što se njena najbolja prijateljica Riz Barton, udaje za Travisa Petersona. Riz je naivna plavuša koju je razmazio otac, Ed Barton, multimilioner. Lejn saznaje da je njen stan u Njujorku opljačkan i ona pokušava da uzme svoje nasledstvo samo da bi otkrila da joj je Trevis ukrao i poslednju paru. Lejn se zaljubljuje u dečka iz srednje škole, Dina Kolinsa, i počinje da radi u lokalnim novinama.

Pejton, ćerka služavke iz vile Bartonovih, jeste zla gadura koja je odrasla ne znajući da joj je otac Ed Barton, ali ipak živi u njegovoj kući sa majkom služavkom. Sada je rešila da se osveti. Ima kratku aferu sa Trevisom. Riz saznaje da je Trevis u vezi sa "Bani" i to je uništava. Trevis završava mrtav. Ipak, tokom svih tih događaja, njih tri ostaju prijateljice.

Tom Masik je profesionalni prevarant koji se vraća u rodni grad da bi se osvetio Edu Bartonu, pošto smatra da je ovaj odgovoran za smrt njegovog oca...


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >