Sve se vrti oko para (2002)

ALL ABOUT THE BENJAMINS (Originalni naziv)

akcija komedija kriminalistički

Dvojica donedavnih suparnika postaju kompanjoni na tragu velike zarade

 
Režija: Kevin Bray
Scenarij: Roland Lang, Ice Cube
Uloge: Ice Cube, Mike Epps, Tommy Flanaghan, Carmen Chaplin, Eva Mendes, ...

Filmografija

Iako se zbog love možete sprijateljiti sa nekim ko vam je dotad bio neprijatelj, kako verovati u njegovu odanost ako znate da je on bivši varalica, spreman na sve kako bi izvukao korist i zaradio...

Bakum (A. Kjub), dobroćudni policajac-detektiv iz Majamija, radi za policajca Martineza Bejla Bondsa (A. Đijamo) kom je dosta njegovog opasnog, neprofitabilnog posla i koji želi da otvori svoju vlastitu detektivsku kompaniju.

 
Kako mu nedostaje novca za realizaciju tog projekta, on angažuje Bakuma da ulovi sitnog lopova Regija (M. Eps) koji krade po trgovinama, a kog je on sam već vijao. Ali ovaj put Regi pokušava da izbegne progonioca sakrivši se u automobilu koji voze dva švercera dijamanata koji su upravo sa tim poslom zaradili 20 miliona dolara.
 
Oni su u službi velikoga krimi-bosa Vilijamsona (T. Flanagan), opasnog tipa kog ni Regi ni Bakum ne bi želeli da srestnu, ali, Regi zaboravlja novčanik u automobilu, u kom se nalazi srećka s brojem glavnog dobitka. Bakum i Regi, u suštini suparnici, prisiljeni su da se združe i krenu u lov za srećkom i draguljima.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >