Lovci na zmajeve (2004)

Dragon Hunters / Chasseurs de dragons (Originalni naziv)

animirani porodični avantura

“Dobar zmaj je pečen zmaj”

 
Režija: Norman LeBlanc
Scenarij: Laurent Turner, Thomas Barichella, Arthur Qwak
Uloge:

Filmografija

Zavirite u svet Lovaca na zmajeve. Civilizacija je nestala i zamenio je feudalni konglomerat plovećih ostrva. Čovečanstvo se bori da preživi, ali to nije lako, posebno ako imamo u vidu zmajeve svih oblika i veličina svuda unaokolo. Srećom, sa čudovištima ima ko da se bori. Za Lian-Čua i Gvizda, izuzetne Lovce na zmajeve, ni jedan posao nije suviše mali i ni jedan honorar nije suviše veliki. Pogledajte njihove uvrnute avanture.

 "Lovci na zmajeve" je fantastična priča inspirisana drevnim vremenima, ali čija se radnja dešava u dalekoj budućnosti. Vekovi su protekli...

Naša voljena bivša civilizacija, zbrisana plimom haosa, ne postoji više, osim kao bledo sećanje... Svet je postao ogromna grupa ostrva, raznih oblika i dimenzija. Svako od ostrva ima svojstvenu geografiju i klimu. Ostrva su u konstantnom kretanju, i povezana su visećim mostovima, koji su kako prastari, tako i veoma nepouzdani. Istorija čovečanstva je nažalost nastavila da prati svoj kurs, trnovitim putem brutalnog, kontradiktornog, nestabilnog, mučeničkog sveta, punog neznanja, nalik na našu daleku prošlost, uz još veće veličanje glupih uverenja.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >