Kao Delfin (2010)

Como un delfino (Originalni naziv)

drama porodični

Plivački šampion Alesandro radi sa grupom mladih delikvenata vraćajući ih sportu

 
Režija: Stefano Reali
Scenarij: Raoul Bova, Peter Exacoustos
Uloge: Raoul Bova, Barbora Bobulova, Ricky Memphis, Maurizio Mattioli

Filmografija

Alesandro je plivač šampion, ali zbog problema sa srcem mora da prestane da se bavi tim sportom. Zato prihvata ponudu Don Luke da ostane na Siciliji, da zajedno rade u Don Lukinom domu za maloletne delinkvente.

  Organizuju treninge plivanja za momke, a Alesandro je trener. Transformisanje ovih momaka, od delinkvenata sa mračnom prošlošću, koji su počinili niz zločina, u prave sportiste deluje kao nemoguć poduhvat. Projekat je dodatno ugrožen, jer mafija već duže vreme želi da se obračuna sa Don Lukom.

 
Don Luku hapse, a dolazi i do napada pored bazena, pa Alesandro odlučuje da odvede momke na ostrvo na kom je rođen, Alikudi, da tamo nastave trening.
 
Cilj mu je da ih pripremi za učešće na Šampionatu Italije. Plivanje na otvorenom moru mnogo pomaže momcima, pomaže im da sazru, fizički i emotivno. Veče uoči takmičenja, jedan od momaka, Niko, otkriva da mafija planira napad na Don Luku i u pokušaju da ga upozori biva povređen.
 
Kako će ekipa učestvovati u takmičenju bez Nika? Alesandro uskače na njegovo mesto i to je najbolji nastup svoje karijere.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >