Slučaj izgubljenog dijamanta (2008)

The Loss of a Teardrop Diamond (Originalni naziv)

drama romantika

Nezavisni film nastao prema davno zaboravljenom scenariju Tenesija Vilijamsa

 
Režija: Jodie Markell
Scenarij: Tennessee Williams
Uloge: Bryce Dallas Howard, Chris Evans, Will Patton

Filmografija

U filmu "The Loss of a Teardrop Diamond" buntovna naslednica sa juga Amerike prkosi konvencijama da bi došla do ljubavi kakva se sreće samo jednom u životu. Posle nestanka dijamanta u obliku suze, čini se da će se njene nade raspršiti...

 Fišer Vilou je ćerka bogatog vlasnika plantaže u Memfisu, dvadesetih godina prošlog veka. Međutim, ona prezire članove visokog društva, koji obožavaju i tlo po kojem hoda njen otac. Fišer uživa da te ljude, za koje smatra da imaju ograničenu svest, šokira i vređa u svakoj prilici.

 
Neposredno posle povratka sa studija u inostranstvu, bogata naslednica se zaljubi u Džimija Dobina, koji radi na farmi njenog oca. Džimijev otac je beznadežni alkoholičar, a majka ima psihičkih problema i sve do poznanstva sa Fišer čini se da će i on imati sličnu sumornu sudbinu.
 
Ipak, Fišer vodi Džimija na otmene prijeme i predstavlja ga kao udvarača iz elitnih krugova, najviše da bi umirila njenu tetku Korneliju, kojoj je povereno upravljanje porodičnim bogatstvom.
 
Kada jedan od Kornelijinih neprocenjivih dijamanata iznenada nestane, podiže se bura optužbi i izdaja, koja preti da uništi svaku šansu da Fišer i Džimi imaju srećnu budućnost...
 
Film je snimljen prema davno zaboravljenom scenariju Tenesija Vilijamsa.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >