Mnogo poljubaca iz Grčke (2008)

Griechische Küsse / Kisses from Greece (Originalni naziv)

komedija romantika

Vanesa je tridesetogodišnja službenica , koja u svom životu sve drži organizovano

 
Režija: Felix Dünnemann
Scenarij: Nicholas Hause
Uloge: Alissa Jung, Wanja Mues, Manuel Cortez, Michael Degen, Stephanie Gossger, ...

Filmografija

Vanesa je tridesetogodišnja službenica , koja u svom životu sve drži organizovano i pod kontrolom, pa tako i svoju vezu sa Timom. Kada Tim otputuje u Grčku poslom, ona nastavlja euforično sa planiranjem i pripremanjem venčanja.

 Ali tokom njihovih telefonskih razgovora, Tim postaje sve više apatičan prema njihovom venčanju, tako da Vanesa naprasno odluči da ode u Grčku i vidi o čemu se radi.

U avionu, Vanesa upoznaje zgodnog Janisa koji putuje da poseti svog dedu Kostu.Janis joj nudi pomoć da vrati Tima, tražeći za uzvrat da Vanesa igra njegovu devojku pred njegovim staromodnim dedom.
Došavši u Grčku Vanesa otkriva da je razlog zbog kog se Tim udaljio od nje Beti, ali Janis nije voljan da odustane od pokušaja da joj ga vrati. Kada Tim i Beti odu na palažu da bi se kupali goli, Tim pri izlasku shvata da mu nema stvari. Tu se "slučajno" nađe policajac, koji je Janisov rodjak, i privodi ga u stanicu jer nema dokumete. U međuvremnu Beti u sobi, tražeći papire nalazi na nepoznati grudnjak, oseti se prevarenom i ostavlja Tima u policijskoj stanici. Vanesin i Janisov plan uspeva. 
Nemajući drugog izbora, Tim zove Vanesu da ga izvadi iz zatvora. Shvatajući kako je divna oosba , moli je za oproštaj i uz romantičnu večeru ponovo je prosi obarajući je s nogu.
Sledećeg dana Vanesa se oprašta od Janisa i njegove porodice, ali Janis je previše ponosan da joj prizna šta oseća. Kada Vanesa odlazi sa Timom na aeodrom, deda Kosta preuzima stvari u svoje ruke...

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >