Recept za poljupce (2008)

Küsse a la carte / Kisses a la Carte (Originalni naziv)

komedija romantika

Talentirana kuvarica odluči okrenuti novi list

 
Režija: Dietmar Klein
Scenarij: Adrienne Bortoli
Uloge: Janine Kunze, Heikko Deutschmann, Walter Gontermann, Claudio Caiolo, ...

Filmografija

Isolda je zaposlena kao kuvarica u restoranu kraj autoputa, što je sve samo ne posao iz snova. Jednog dana u restoran ulazi Salvatore, poznati kuvar i njen najveći uzor, koji može da je preobrazi u pravog kulinarskog majstora.Bez oklevanja, Isolda napušta trenutni posao i putuje u Italiju gde Salvatore poseduje luksuzni restoran na prelepoj obali Amalfi.

Međutim, slavni kuvar Salvatore ubrzo menja mišljenje o Isoldi i zapošljava je samo kao asistenta kuvara, planirajući prvom prilikom da je se otarasi.

Isčekujući inspekciju koja mu u restoran stiže za nekoliko nedelja, Salvatore ne sme da dozvoli da mu bilo šta odvraća pažnju.

Isolda pravi sve moguće greške u kuhinji, ali vremenom trudom i zalaganjem uspeva da se uzdigne u očima Salvatorea.

Sa pojavljivanjem inspekcije, Salvatorevo ponašanje se drastično menja. Postaje neraspoložen i opet se posvećuje kuvanju više nego njihovom odnosu, iako ga Isolda podržava u svakom aspektu razvoja restorana. Nakon uvreda i javnih poniženja od strane Salvatorea, Isolda napušta posao u restoranu i zapošljava se na luksuznoj jahti.

Salvatore napokon dobija treću zvezdu za restoran, i ubrzo shvata da ga ista ne ispunjava kao što je očekivao. Nešto je nedostajalo... Isolda...


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >