Put u visoko društvo (2012)

A ROOM AT THE TOP (Originalni naziv)

drama

Priča prati borbu mladoga čoveka da se izdigne iznad sveta u kojem je odrastao

 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Matthew McNulty, Maxine Peake, Jenna Louise Coleman, Kevin McNally, ...

Filmografija

Priča se odvija u posleratnoj Britaniji i prati borbu mladoga čoveka koji se nosi sa večnim temama težnje, samoobmane, ljubomore i istinske ljubavi. Ovo je prva ekranizacija romana Johna Brainea Room at the Top nakon 1959. godine i filma Jacka Claytona s Laurenceom Harveyjem i Simone Signoret u glavnim ulogama.

Džo Lampton odrastao je u siromaštvu u Duftonu, gradiću u Jorkširu. Ambiciozan je to mladić koji u životu ima jedan jedini cilj: popeti se na društvenoj lestvici i dospeti u svet bogatih i moćnih. A nakon što će se nastaniti u Varleju, zaposliti se i preseliti u bolji deo grada, poznat kao Top, čini se da mu to i polazi za rukom. Džo je naočit i ljubazan pa će se zgodna i bogata Susan Brovn ubrzo zaljubiti u njega. Ona mu savršeno odgovara i uskoro će se pred njime otvoriti mnoge prilike.

Ali Džo ljubi drugu ženu. Alic Aišgil starija je od njega, više nije lepa kao nekad i udana je. No između njih dvoje rađa se neverovatna ljubav u kojoj će obadvoje pronaći ispunjenje o kakvom nisu nikada sanjali. Ali nakon što Susan i ostali otkriju njihovu vezu, Džo će morati birati između prave ljubavi koju oseća prema Alice i uspeha i stabilnosti koje pruža veza sa Susan.
 

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >