Bitange i princeze (2005)

Bitange i princeze (Originalni naziv)

komedija

Hrvatski "Prijatelji" prate zgode mladih ljudi koji žive zajedno u zgradi

 
Režija: Dražen Žarković, Goran Kulenović
Scenarij: Zoran Lazić, Tonći Kožul, Goran Kulenović, ...
Uloge: Rene Bitorajac, Mila Elegović, Tarik Filipović, Nataša Dangubić, ...

Filmografija

Sit-com "Bitange i princeze" donosi svakodnevnicu suseda i sustanara koje čine: Robi, Irena, Kazo, Teo, Lucija, Gazda, Konobar Armando i Erotoman Saša.

Serija se osvrće na život pet glavnih likova: Robi, nabrijani dečko iz Dubrave je u stalnom sukobu sa zgodnom Irenom, ne previše bistrom, ali vrlo snalažljivom i probojnom bivšom manekenkom koja je odlučila da vodi smisleniji život. Robi i Irena su glavni pokretači većine nesporazuma i razmirica u seriji.

Dvojica potpuno različitih najboljih prijatelja Kazimir i Teo igrom sudbine postaju Robijevi cimeri. Kazimir je pomalo zbunjeni tip koji zna sve o filmovima, muzici i sličnom, ali se ne snalazi najbolje u društvu. Kazimirov prijatelj iz detinjstva, Teo, prava mu je suprotnost. On je visok, naočit, snalažljiv i uspešni mladi advokat kojem je uvek u životu sve išlo od ruke i koji je Kazu uvek čuvao kao mlađeg brata. Međutim, već na početku prve epizode njegova se sreća menja. Nakon nekoliko godina braka, žena Barbara ga je izbacila iz stana.

Tu je, na kraju, i povučena, ali simpatična Irenina slučajna cimerka Lucija koja s Kazom počinje raditi u videoteci. Vegetarijanka je i voli životinje.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >