Prevaranti (2003)

Matchstick Man (Originalni naziv)

komedija drama kriminalistički

Prevareni prevaranti

 
Režija: Ridley Scott
Scenarij: Nicholas Griffin, Eric Garcia
Uloge: Nicolas Cage, Alison Lohman, Sam Rockwell

Filmografija

Upoznajte Roja i Frenka, prevarante koji planiraju da “odrade” drugog prevaranta za veliku lovu. Oni imaju novog pomagača, Rojevu dugo vremena skrivanu ćerku.

On ne želi da je uvuče u posao, ali zbog želje da joj se približi, na kraju pristaje. Nakon isplanirane prevare njegova ćerka nestaje, kao i ceo plen. Da li je najbolji prevarant i sam postao žrtva velike prevare?

Roj i Frenk se bave šibicarenjem.Roj je veteran, a Frenk je njegov ambiciozni štićenik. Sistem za filtriranjevode prodaju po desetostruko višoj ceni, pa tako sebi mogu da priušte kola, nakit i prekookeanska putovanja. Rojev privatni život nije baš uspešan. On je opsesivno kompulzivni agorafobičar i narkoman koji nema vezu. Vrlo je domišljat, a kada njegove lude ideje počnu da se graniče sa kriminalom, odlučuje da potraži pomoć psihoanalitičara. Iznenada se pojavljuje i njegova ćerka, 14-godišnja Anđela u čije je postojanje sumnjao, ali nije želeo da prizna da ono postoji. U početku, Anđelino prisustvo remeti svakodnevnu rutinu njenog neurotičnog oca. Međutim, zahvaljujući nekom svom jedinstvenom osećaju za očinstvo, Roj uskoro počinje da uživa u vremenu koje provodi sa ćerkom.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >