Glavni (2005)

THE MAN (Originalni naziv)

akcija komedija kriminalistički

Iskusni tajni agent mora da se udruži sa smotanim trgovcem kako bi uhvatio trgovce oružjem

 
Režija: Les Mayfield
Scenarij: Jim Piddock, Margaret Oberman
Uloge: Samuel L. Jackson, Eugene Levy, Luke Goss, Miguel Ferrer

Filmografija

Kvalitetna i zabavna filmska razbibriga "Faca" reditelja Lesa Mejfilda odličan je izbor za gledanje u društvu prijatelja, za stvaranje prijatne atmosfere. Akcijska komedija koja se temelji na čestome filmskom motivu zamene karaktera i zabune koja iz toga proizlazi, "Faca" nikako nije redefinisala kanon filmske istorije, ali je isto tako potpuno nemoguće ne nasmejati se tokom njenih urnebesnih scena.

Federalni agent nađen je mrtav na ulicama Detroita. Kada se sazna da je agent bio na tragu multimilionske trgovine oružjem, sve su oči uprte u njegovog partnera, Derika Vana (Semjuel L. Džekson), tajnog agenta poznatog po svom ciničnom stilu i radu na ulici. Van ima 24 časa da nađe ukradeno oružje i policajčevog ubicu, ali pritom će dobiti neočekivanog saveznika…

Endi Fidler (Judžin Levi), ljubazan, optimističan trgovac zubarskim priborom u gradu je radi dvodnevne konvencije. Kada zločesti momci zamene Endija s trgovcem ukradenog oružja, Van mora da iskoristiti brbljavo trgovca kao mamac u svojoj operaciji. Dok vreme beži, ovaj nespojivi tandem juri ulicama Detroita u napetoj i urnebesno smešnoj avanturi koja će otkriti mnogo više nego što su se nadali.

Semjuel L. Džekson (Coach Carter, Pulp Fiction) i Judžin Levi (Američka pita, Bringing Down the House) Zvezde su uzbudljive komedije Faca, u kojoj glume i Migel Ferer (NBC-jev “Crossing Jordan”), Luk Gos (Blade 2), Entoni Meki (Million Dollar Baby, 8 Mile), Suzi Esman (“Curb Your Enthusiasm”), Horejšio Sanz (“Saturday Night Live”) i Rakael Kroford (Pale Saints).

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >