Sendlot (2005)

THE SANDLOT 2 (Originalni naziv)

komedija porodični sport

Urnebesne dogodovštine novih klinaca, zaljubljenika u bejzbol

 
Režija: David M. Evans
Scenarij: Robert Gunter, David M. Evans
Uloge: Max Lloyd-Jones, James Willson, Samantha Burton, Brett Kelly, Cole Evan Weiss

Filmografija

Naziv ovog zabavnog porodičnog filma navešće vas na pomisao da se radi o drugom delu dječjeg klasika iz 1992. No "Sendlot" zapravo je rimejk "Bande iz peščanika", uz ipak male prepravke. Bejzbol klub ima nove klince, no drugih novina gotovo da nema. Iako, za razliku od originala, "Sendlot" nije sjajno prihvaćena, itekako je vredna gledanja upravo iz razloga što se oslanja na original. Napravljena za neke nove klince...

Dejvid Durango (Maks Lojd-Džouns), Mac Meking (Bret Keli), Sol (Kol Evan Vajs) i njegov gluvi brat Semi "Prst" (Šon Berdi), te Tarkel (Najlen Benvegnu), Skotijev mlađi brat Džoni Smols (Džejms Vilson) i Hejli Gudferijer (Samanta Barton) novi su klinici u peščaniku. Kada model rakete greškom sleti u susedovo dvorište, tzv. dvorište straha, banda mora da ga izvuče. U akciji spašavanja, grupi se pridružuje "Retriver" (Grifin Rajli Evans), koji inače iz zabave krade pseće etikete.

Sendlot će pružiti mlađoj generaciji brdo zabave. Iako glavne role pripadaju deci, ne smemo zaboraviti na legendarnog Džejmsa Erla Džounsa, te njegovog psa, koji itekako ima značajnu ulogu u filmu.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >