Strasti (2012)

Passion (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Rivalstvo između manipulativne šefice i talentirane kolegice eskalira do ubistva

 
Režija: Brian De Palma
Scenarij: Brian de Palma
Uloge: Rachel McAdams, Noomi Rapace, Karoline Herfurth, Paul Anderson, ...

Filmografija

Režiser napetog erotskog triler Brian De Palma bio je nominiran za Zlatnog lava na Filmskom festivalu u Veneciji 2012. godine, no pobedu je odnio Ki-duk Kim za južnokorejsku dramu 'Pieta'.

Kristine (Rejčel McAdams), šefica u marketinškoj agenciji, želi učiniti sve kako bi i poslovno i privatno bila bolja od svoje kolegice Izabele (Nomi Rapače), isključivo jer joj se želi osvetiti zbog afere sa njezinim ljubavnikom, Dirkom (Paul Anderson). Kristine poseže za raznim nemoralnim sredstvima što Izabelu dovodi do emocionalne rastrojenosti te do ovisnosti o lekovima za smirenje. Nakon što je Kristine nađena mrtva, Izabela je prva i jedina osumnjičena za ubistvo koje sva nadrogirana priznaje iako ima alibi...

Film novijeg datuma kultnog režisera De Palme, poznatog po trilerima neobičnih zapleta kao što su 'Lice sa ožiljkom', 'Dvojnica', 'Obučena da ubije' i 'Carrie', u kojem glavne uloge tumače zvezda Beležnice i Scherlocka Holmesa, Rachel McAdams te zvezda kultne Milenium trilogije Nomi Rapače. 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >