Montevideo, vidimo se (2014)

Montevideo, vidimo se! (Originalni naziv)

komedija sport

Fudbalska saga o učešću reprezentacije Kraljevine Jugoslavije na prvom Svetskom prvenstvu

 
Režija: Dragan Bjelogrlić
Scenarij: Ranko Božić, Dimitrije Vojnov, Dragan Bjelogrlić
Uloge: Miloš Biković, Petar Strugar, Arman Asante , Viktor Savić, Elena Martinez...

Filmografija

Reprezentacija stiže u Montevideo, ali umesto svečanog dočeka i smeštaja u luksuzni hotel, prinuđeni su da pešače do autobusa koji će ih odvesti na periferiju grada.

 Fudbalska saga o učešću reprezentacije Kraljevine Jugoslavije na prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu 1930. godine u Urugvaju, nastavlja se nakon tronedeljnog putovanja preko Atlanskog okeana.

 
Reprezentacija stiže u Montevideo, ali umesto svečanog dočeka i smeštaja u luksuzni hotel, prinuđeni su da pešače do autobusa koji će ih odvesti na periferiju grada. U hotelu, u kojem su smešteni, nema čak ni struje i igrači se s mukom snalaze u mraku. Ipak, mladalačka radoznalost i želja da što pre upoznaju Montevideo i njegove stanovnike, izvućiće ih iz kreveta i odvesti u dugu noćnu šetnju gde će ih čekati pregršt iznenađenja.
U glavnim ulogama: Miloš Biković, Petar Strugar, Arman Asante , Viktor Savić, Elena Martinez, Branko Đurić, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Srđan Timarov, Andrija Kuzmanović, Nenad Heraković, Uroš Jovčić, Milan Nikitović, Rade Ćosić, Bojan Krivokapić i drugi.
 
Specijalni gosti: Vlastimir - Đuza Stojiljković, Dragan Nikolić, Konča Hidalgo.
 
Muziku je komponovao Manjifiko, čije dve muzičke numere izvodi španska pevačica Luz Kasal.
 

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >