četvrtak, 09.05. 01:30

Majstori za kuće na drvetu (2013)

Treehouse Masters (Originalni naziv)

dokumentarni

Uđite u svet krošnji stabala s vizionarom Petom Nelsonom i probudite svoje unutarnje dete

 
Režija: Mark C. Grove, Troy P. Queen, Darin Foat, ...
Scenarij:
Uloge: Pete Nelson, Dana Klisanin, CeeLo Green

Filmografija

Pet stvara prekrasan beg od realnosti za niz klijenata. Bavi se projektovanjem kućica na stablima od onih sa multi - spavaćim sobama, funkcionalnim vodovodom i strujom do onih jednostavnih jednosobnih.

Vrhunski majstor za drvo, Pit Nelson, svoj život posvetio je ostvarivanju snova, pretvarajući mirne kutke prirode u vrhunska mesta za odmor u krošnjama drveća dizajnirana tako da ispune svaki hir, formu i funkciju.

U petoj sezoni „Majstori za kuće na drvetu" Pit se ponovo sreće sa starim prijateljima kako bi im napravio utočište na drvetu u zen stilu, konstruiše mirno sklonište sa pogledom od kojeg zastaje dah na Blu Ridž planini. Dizajni su luđi i kreativniji nego inače dok Pit sanja o skijaškoj kolibi na drvetu koja blista poput najsvežijeg pudera posutog po stazi od crnog dijamanta, sa sve tajnom spavaćom sobom i dvostranim kaminom koji greje goste kako unutra tako i spolja. Od kamuflažne građevine u stilu komandosa u Teksasu do magične moderne kuće na drvetu u Gruziji, Pit i društvo se trude iz petnih žila da naprave najneverovatnije građevine u krošnjama drveća.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >